Mazare cu cartofi la cuptor - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 12 Mar 2012 | 7188 vizualizari

 

Rapid, usor si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga mazare congelata
  • 3-4 cartofi
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cartofi la cuptor - de post:

Curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem felii mai groase sau cubulete, iar morcovul il vom taia rondele.

Ungem o tava termorezistenta cu cele 3-4 linguri de ulei, dupa care adaugam cartofii, morcovul si mazarea. Peste care punem tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa cat sa acopere atat mazarea, cat si cartofii. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dam tava termorezistenta la cuptorul preincalzit cca 50 de minute la foc mediu.

Se poate servi cu paine prajita si muraturi sau ca si garnitura in zilele de dulce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cartofi la cuptor - de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu sos de ceapa caramelizata